вівторок, 3 червня 2008 р.

МОЯ ДОМАШНЯ ТВАРИНКА

Коли йдеться про те, яку тваринку обрати для утримання, я завжди перемагаю у спорі, бо у мене вдома є акваріум з рибками . Інші кажуть, що краще мати хомячка, а я їх переконую, що хом*ячок, наприклад, має не дуже приємний запах, песика треба постійно вигулювати, а котики можуть щось вдома перекинути, птахи дуже голосно співають і не дають спати.
Найкраще мати вдома акваріум з рибками.У деяких книгах пишуть, що рибки заспокоюють людину. І я гадаю, що перемагала і буду перемагати у спорах! Хочете мені заперечити? Доведіть свою думку! Кінаш Ганна, учениця 6Б класу СЗШ №77 м.Львова

5 коментарів:

Орлова Татьяна сказав...

Ганна! Кожна тваринка по-своєму цікава і неповторна! Рибки, звичайно, мають багато переваг. Але, коли утримуєш тваринку і доглядаєш її, то сам стаєш більш зібраним і виконливим. А це дуже добре!
Чижовська Галина, твоя однокласниця!

Галина Викторовна Белоногина сказав...

Привіт, Ганно!
Не хочу з тобою сперечатися, а тим більше перемагати, бо не маю для цього жодної причини. Згодна з іншими дописувачами: у кожного є своя думка.
Так от, я гадаю, що всі тваринки, яких ти перелічила, та інші домашні улюбленці вигідно відрізняються від рибок тим, що вони - ТЕПЛІ, а рибки - холоднокровні. Для мене особисто не дуже важливо, що хтось там не так пахне, або щось недобре наробив. Всіх їх можна за це пробачити, а потім взяти на ручки, погладити, і вони тобі відповідатимуть тим же - любов'ю. Ну а рибки... годі і розповідати... Галина Вікторівна Бєлоногіна, вчителька, Луганська СЗШ№48

Орлова Татьяна сказав...

Ганно! Ти вважаєш, що краще рибки ніж кошеня чи цуценя.Я з тобою не згодна!!!!!
Чижовська Галина

Орлова Татьяна сказав...

Рибки добре, а собаки краще!
Петровська Марта

Оксана Пасічник сказав...

але ж для рибок потрібно давати живий корм - черв'ячків різних. а це не всім подобається, тому є недоліком!